طراحی سایت

اولین چیزی که جهت راه اندازی کسب و کار آنلاین، مرجعی برای معرفی اشخاص، سازمان ها، ارگان ها و شرکت های کوچک و بزرگ در عصر کنونی تکنولوژی کاربردی به اندازه جمله معروف ( از نان شب واجب تر) دارد، طراحی وب سایت می باشد.

 

طراحی سایت

 

آشنایی با طراحی سایت

طراحی وب سایت ها اصولا در بخش های مختلفی هرکدام شامل چندین دسته بندی است که اگر شما هم قصد راه اندازی یک وب سایت حرفه ای و ارزان و به صرفه را دارید حتما تا انتها با ما همراه بوده و بر اساس پلن مورد نظر خود برای طراحی سایت در زیر میتوانید توضیحات بخش طراحی سایت مناسب خود را پیدا کرده و نسبت به آن اطلاعات ارزشمندی دریافت بنمایید . قبل از پرداختن به این بخش باید اطلاعاتی راجه به بکند Backend و فرانت اند Frontend به شما عزیزان بدهیم که در ادامه زمانی که با این مفاهیم روبرو میشوید نسبت به آن اطلاعات کافی جهت تحلیل و تصمیم گیری داشته باشید. سپس به توضیحات تکمیلی در رابطه با سوال همیشگی که اکثرا مطرح میشود با عنوان "دامنه و هاست چیست ؟ " میپردازیم و در انتها انواع وب سایت را توضیح خواهیم داد.

 

فرانت اند Frontend سایت

به طور مثال زمانی که ما وارد یک وب سایت شخصی یا فروشگاهی می شویم به تمام آن چیزی که ما بعنوان کاربر میبینیم و تجربه میکنیم فرانت اند سایت میگویند. طراحی فرانت وب سایت به قدری اهمیت دارد که اگر فرانت آن ضعیف و سطحی باشد کاربر هیچ علاقه ای به ماندن در آن پیدا نمیکند و متخصصی که کدهای Css, javascript و Html را نوشته و پس از پردازش کد ها توسط مرورگر، ما آن را به اشکال مختلفی چون اسلایدر، منو، هدر و فوتر می بینیم، اگر نتواند نیاز کارفرما و درنهایت سلایق جمعی کاربران را بر اساس بیزینس مورد نظر تحلیل و اجرا کند، عملا با یک پروژه شکست خورده طرف هستیم. پس بسیار باید در طراحی فرانت اند وب سایت وسواس و دقت بخرج داد.

 

بکند Backend سایت

شاید وقتی تعریف فرانت اند را در بالا خواندید با خود گفتید خب که اینطور که پیداست تمام چیزی که میخواهیم فرانت می باشد و ظاهر را بر اساس چیزی که میخواهیم طراحی میکنیم و بعد هم کار تمام است اما نه کار به اینجا نه تنها ختم نشده بلکه تازه توسط برنامه نویسانی که به آنها طراح بکند یا Backend Developer میگویند شروع می شود. شما وارد یک سایت فروشگاهی شده و با فرانت آن بابت تمامی ظاهری که میبینید برخورد میکنید، اما زمانی که روی یک محصولی مثل " آموزش صفر تا صد طراحی سایت" کلیک میکنید عملا 3 چیز مهم را به پردازش دعوت میکنید :

* سرور

* برنامه یا اپلیکیشن تحت وب

* دیتابیس یا پایگاه داده

زمانی که روی محصول مورد نظر کلیک میکنید سرور توسط برنامه یا همان اپلیکیشن تحت وب، دستور پردازش محصولی با نام "آموزش طراحی سایت" را می دهد و در نهایت به صفحه آن محصول وارد می شوید.

تکنولوژی بخش برنامه یا اپلیکیشن تحت وب در قسمت بک اند شامل زبان های برنامه نویسی همچون : پایتون Python ، پی اچ پی PHP ، ASP.Net ، Ruby و زبان های مختلف دیگر میشود.

 

دامنه و هاست چیست ؟

تمامی آدرس ها و نام هایی که به صورت انگلیسی و یا حتی بعضا فارسی در بخش آدرس بار مرورگر جهت دیدن و بارگزاری یک وب سایت وارد میکنیم دامنه نام دارد. برای مثال وقتی در آدرس بار مرورگر کروم یا فایرفاکس خود مینویسیم : www.sanjesh.org عملا داریم از نام یا دامنه وب سایت سنجش کشور استفاده میکنیم که بتوانیم وارد آن بشویم به این آدرس های و یا نام های مختص هر وب سایت دامنه میگویند.

اما زمانی که وارد یک وب سایت میشویم و آدرس آن را وارد میکنیم در صورتی که سرور یا هاست(فضایی برای میزبانی اطلاعات) گرفته نشده باشد عملا با یک صفحه سفید و یک خطا روبرو هستیم. پس بعد از ثبت و گرفتن نام دامنه برای گرفتن هاست که یک فضای میزبانی جهت ریختن فایل های طراحی بک اند ، فرانت اند و دیتابیس های ما روی آن است اقدام میکنیم و پس از گرفتن هاست و کانفیگ و راه اندازی اپلیکیشن تحت وب خودمان به راحتی وب سایت ما در دسترس می باشد.

 

انواع طراحی وب سایت بر اساس نوع کاربری آنها

طراحی وب سایت ها بر اساس نوع و جهت استفاده آنها میتواند شامل چندین دسته بندی مختلف باشد اما ما مهمترین های آن را در زیر برای شما آورد و تلاش ما بر این بوده تا جای ممکن شما در جهت تصمیم گیری و طراحی وب سایت یاری کرده باشیم. ما به صورت کلی این دسته بندی را بر 3 مورد مهم و کلیدی که شامل بسیاری از خواسته های شما کاربران عزیز می باشد تقسیم کرده ایم :

 

طراحی سایت فروشگاهی

اگر هر کسب و کاری دارید که در آن میخواهید به صورت فیزیکی و یا الکترونیکی چیزی را به فروش گذاشته و خدمات فروش آنلاین خود را به مشتریان بیزینس خود عرضه نمایید، تنها گزینه موجود طراحی وب سایت فروشگاهی می باشد.

احتمالا تا بحال از خود پرسیده اید آیا من هم میتوانم وب سایتی همچون پلتفرم های دیجی کالا، نی نی سایت و امثالهم داشته باشم ؟ بله پاسخ به همین راحتی مثبت بوده و با سپاردن این مورد به یک شرکت طراحی وب سایت معتبر میتوانید به راحتی شما هم با قیمت مناسب و امکانات بالا یک وب سایت فروشگاهی حرفه ای نیز داشته باشید اما همیشه در کنار طراحی وب سایت های فروشگاهی، مهم ترین مقوله و تنها همراه آن بهینه سازی و سئوی وب سایت بوده که در کنار طراحی سایت میتواند معنا بخش بوده و شما را به فروش بالای از محصولاتتان برساند.

در طراحی وب سایت های فروشگاهی علاوه بر بک اند که شامل بخش پردازشی و پنل مدیریت وب سایت می باشد مهمترین چیزی که باید به آن اشاره کرد بحث فرانت اند است که شامل ظاهر وب سایت فروشگاهی ما و هر آنچه در تجربه کاربر مقابل بازدید از وب سایت موثر است. طراحی اختصاصی و حرفه ای منو، هدر کاربردی، اسلایدری منحصر به فرد، انواع ماژول نمایش محصولات تخفیف دار، آخرین محصولات، محصولات ویژه و نمایش دسته بندی ها و در نهایت واکنش گرا بودن تمامی موارد مذکور جهت نمایش در پلتفرم هایی مثل موبایل و تبلت همه و همه اجزاء بسیار کاربردی برای راه اندای وب سایت فروشگاهی است که باید به آن دقت نمایید.

 

طراحی سایت شخصی

اگر دانشجو، پزشک، بازیگر، وکیل، نقاش، مهندس، موزیسین یا خواننده و یا در هر رده ای از علاقه و تخصص خود مشغول هستید داشتن یک وب سایت شخصی حرفه ای و البته ارزان و به صرفه جزء مهم ترین مواردی است که باید به آن اهمیت ویژه ای نشان دهید. زیرا اگر در هر کدام از دسته های بالا که گفته شد قرار داشته باشید به جرات میتوان گفت که داشتن یک وب سایت حرفه ای شخصی نه تنها به معرفی شما،آثارتان و مهارت های شما کمک بسزایی میکند بلکه داشتن یک پلتفرم شخصی میتواند موقعیت هایی برای شما ایجاد کند که حتی فکرش را هم نکنید. فقط باید مد نظر داشته باشید که فضای گرافیکی و مدیریتی حاکم بر طراحی روی وب سایت های شخصی باید ساده، خلوت و بر اساس شغل تان انجام بگیرد.

 

طراحی سایت شرکتی و سازمانی

اما بخش دیگری از دسته بندی انواع طراحی وب سایت بر اساس کاربری، وب سایت های شرکتی می باشند. اگر صاحب یک شرکتی هستید که میخواهید از سراسر ایران و یا حتی جهان به سمت بیزینس در حال جریان در شرکت مورد نظرتان مشتری جذب نمایید بهترین راه طراحی وب سایت های شرکتی می باشد که برنامه نویسان حرفه ای در زمینه طراحی وب می توانند بر اساس نیاز و ماهیت شرکت شما مناسبت ترین و بهترین وب سایت را برای سازمان و یا شرکت شما طراحی کنند. در طراحی وب سایت های شرکتی اصولی باید مورد توجه و اقدام قرار بگیرد همچون معرفی گرافیکی، حرفه ای و به زبان ساده تمام شرکت در صفحه اصلی که در موقعیت های مختلف ماژول هایی به صورت پازل هر بخش از ماهیت شرکت شما را معرفی کرده و در نهایت وقتی کاربر وارد وب سایتتان می شود یک پازل تمام و یک معرفی سریع در حد یک چشم به هم زدن را نسبت به شرکتتان داشته باشد. علاوه بر صفحه نخست طراحی صفحات داخلی وب سایت های شرکتی از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده که میتواند شامل خدمات ما، گالری رسانه، درباره ما،تماس با ما و دیگر بخش های مورد نظر شرکت ما باشد.

 

طراحی وب سایت بدون کد نویسی

شاید از خود بخواهیم سوالی بپرسیم که مگر میشود بدون هیچ کدنویسی، طراحی وب سایت انجام داد ؟ پاسخ دقیقا بله است. سی ام اس ها CMS یا سیستم های مدیرت محتوا دقیقا برای همین کار در اختیار قرار گرفته که شامل مواردی همچون سی ام اس جوملا، وردپرس، دروپال، مجنتو، پی اچ پی نیوک، پرستاشاپ، اپن کارت و... می باشد.در این بخش میخواهیم 3 مورد از مهمترین سی ام اس های آماده جهت طراحی وب سایت آسان را توضیح دهیم.

 

وردپرس (WordPress)

سیستم مدیریت محتوای ورد پرس را اول نوشتیم زیر میخواستیم همین ابتدا مهمترین و معروف ترین سی ام اس دنیا را به شما معرفی نماییم. حدودا 65 میلیون کاربر در سراسر دنیا در حال استفاده از سی ام اس وردپرس می باشند که این یعنی چیز در حدود 50 درصد تمامی صاحبان وب سایت ها در دنیا.

این عدد به قدری بزرگ است که به راحتی میتوان متوجه شد که طراحی وب سایت بر اساس سیستم مدیریت محتوای وردپرس میتواند یکی از دقیقترین و مطمئن ترین انتخاب ها باشد. البته باید در نظر داشت که سیستم وردپرس صرفا یک فضای اوپن سورس برای راه اندازی و طراحی اختصاصی یک وب سایت در هر زمینه ای میباشد و نباید از طراحی اختصاصی قالب وردپرس جهت کیفیت بخشیدن به کار خودمان غافل شویم. در زیر به مهمترین ویژگی ها و مزایای استفاده از وردپرس اشاره کرده ایم :

* قابل توسعه تا بی نهایت

* رایگان

* دارای آپدیت های مرتب جهت برطرف سازی مشکلات احتمالی به صورت رایگان

* حجم کم

* رابط کاربری آسان به گونه ای که خیلی راحت حتی مبتدی ها هم میتوانند از آن استفاده نموده و آن را یاد بگیرند

* سرعت بالای انتقال اطلاعات و بارگزاری وب سایت

* داشتن افزونه های زیاد با کاربرد های مختلف که در هر شغل، کاربری و کسب و کاری افزونه برای وردپرس موجود است

* داشتن نسخه موبایل و سازگاری با تمامی مرورگر های موجود و مطرح

نکته مهم : اگر کسب و کار و یا فروشگاه آنلاین بزرگی را در دست اقدام دارید اصلا استفاده از وردپرس برای طراحی سایت خود را پیشنهاد نمیکنیم و حتما از پلتفرم اختصاصی برای طراحی وب سایت فروشگاهی خود استفاده کنید زیرا وردپرس با فعال بودن همزمان چندین افزونه و پلاگین با هم میتواند به راحتی سرعت بارگزاری شما را کند کرده و باعث بروز اختلالاتی شود اما برای کسب و کار های کوچک و یا وب سایت های شخصی و فروشگاهی میتوانید از آن استفاده نمایید.

 

جوملا (Joomla)

مدیرت محتوای جوملا از لحاظ ماهیت کارکرد تقریبا شبیه به وردپرس است و حتی جدیترین و مهمترین رقیب موجود برای این اسکریپت قدرتمند یعنی وردپرس می باشد. جوملا حدودا سال 1380 رونمایی شد و از آن زمان کسب و کار های زیادی به وسیله برنامه سی ام اس جوملا توانستند قدرت گرفته و بعد ها وارد فاز طراحی اختصاصی سی ام اس برای خود شوند. مزایای استفاده از جوملا را در زیر مختصرا میتوانید مشاهده نمایید :

* محیط کاربری آسان

* برخورداری بیش از 7000 پلاگین، کامپوننت و ماژول که این خود تقریبا هر نوع نیازی را از لحاظ فنی و گرافیکی برطرف نموده است.

* قابل استفاده برای انواع کسب و کار های کوچک و بزرگ

 

دروپال (Drupal)

سی ام اس دروپال را اگر بخواهیم با دو مورد بالا یعنی وردپرس و جوملا مقایسه کنیم خب به مراتب کاربران و استفاده کننده های خیلی کمتری دارد اما از ویژگی های منحصر به فرد و البته امنیت بسیار عالی آن نمیتوان غافل ماند. یکی از دلائلی که کمترین استفاده را در مقابل دو مورد بالا داشته است محدودیت افزونه ها و ماژول های دروپال است که نیاز همه کاربران را برطرف نمی سازد. اما در همین راستا امنیتی که دروپال توانسته است در مقابل دو مورد بالا داشته باشد مثال زدنی بوده است. استفاده از دروپال بعلت پیچیدگی ، امنیت بسیار و محدودیت افزونه باعث شده کاربران بسیار حرفه ای و کد نویس به سمت این برنامه بعلت امنیت بالای آن روی آورده و طراحی سایت مورد نظر خود را به صورت اختصاصی بر پایه همین پلتفرم به انجام برسانند. از مهمترین اقشار مصرف کننده مدیریت محتوای دروپال میتوان به انواع سایت های موزیک و فیلم، طراحی وب سایت های آپلود سنتر و انواع پرتال های سازمانی و خبری بزرگ اشاره نمود.

مهمترین مزایای استفاده از دروپال :

* امنیت عجیب و بسیار بالا

* سرعت لود و بارگزاری عالی

* قابلیت توسعه تا بی نهایت

* آپدیت های مرتب و جدید

* پشتیبانی بسیار قوی

* مناسب انواع کاربران حرفه ای و برنامه نویس

نکته مهم : استفاده از پلتفرم دروپال به هیچ عنوان به افراد مبتدی پیشنهاد نمیشود و اگر تخصصی در زمینه طراحی اختصاصی وب سایت ندارید از این سی ام اس استفاده نکنید و یا اگر قصد طراحی وب سایت حرفه ای و تخصصی بزرگی را دارید حتما با افراد برنامه نویس متخصص در این زمینه مشورت های لازم را به عمل آورید.

 

تبلیغات

جستجو در سایت

کنترل پنل کاربری

نام کاربری:
رمز ورود :


فراموشی رمز؟

جدیدترین مقالات

اخبار فناوری اطلاعات

اصطلاحات وب

برچسب مطالب

Facebook
Twitter
linkedin
Feedburner
Sitemap

ارشیاوب

آدرس : تهران ، خیابان طالقانی ، خیابان بهار شمالی ، بالاتر از بیمارستان سجاد ، پلاک 347 ، ساختمان بهار ، طبقه سوم ، واحد 15

تلفن : 02177516567 - 02177503715

پوشک بزرگسالتعمیر لباسشویی آبسالکرکره برقی پارکینگدرب ضد سرقتصندلی پلاستیکیدستگاه یو پی وی سیایزوگام
Your IP is 34.239.148.127